2

Gezond eten begint met producten uit de natuur, dus verse groenten. Voor mij geldt dat een gezonde maaltijd simpel te bereiden moet zijn, niet teveel tijd en geld kost.

Ik wil je graag lekker en gezond leren koken, zonder dat je een vermogen kwijt bent aan talloze producten. Bij deze workshop help ik je bij het realiseren van een gezonde maaltijdsalade of warme maaltijd (vegetarisch of vis) in de vorm van advies, inspiratie en begeleiding bij het bereiden van de maaltijd. Je kan kiezen uit maaltijdsalades of gezonde warme maaltijden of een combinatie van deze samen.

Als je te maken krijgt met voedselintoleranties of allergieën voor bepaalde voedingsmiddelen, kan het lastig zijn om gezonde maar ook gevarieerde maaltijden te bereiden. Als je speciale wensen hebt voor het koken, kan hier rekening mee gehouden worden in de workshop. Vergeet deze niet te vermelden bij de comments.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je maakt een keuze uit de menu-opties
  • Ik geef je een boodschappenlijstje met ingrediënten, die in iedere supermarkt verkrijgbaar zijn
  • Tijdens de workshop krijg je informatie over gezonde voeding, ingrediënten en hoe je deze makkelijk kan gaan variëren.
  • En dan gaan we aan de slag

Contactformulier

Schrijf je hier in voor een kookworkshop of stel een vraag.